- Sour Cream
- Cultured pasteurized milk
- Cream and non-fat milk solids
- Whey молочная сыворотка, если вдруг кто не знает пока.
- Modified food starch
- Sodium tripolyphosphate
- Guar gum
- Calcium sulfate
- Locust bean gum
- Carrageenan
- Xanthan gum
- Sodium citrate
- Disodium phosphate
- Potassium sorbate
- Enzymes простенько так, "ферменты"…
- Tomatoes
- Anaheim chilies
- Fresh green anaheim chilies in a brine of water
- Citric acid
- Calcium chloride
- Salt
- Mayonaise
- Soybean oil
- Whole eggs and egg yolks
- Water
- Vinegar
- Salt
- Sugar
- Corn syrup
- Lemon juice
- Spices
- Calcium disodium EDTA (to preserve freshness)
- Natural flavors natural sounds, natural electromagnetic waves, natural что, нафиг?
- Concentrated lemon juice
- Shredded cheddar cheese
- Pasteurized cheese
- Milk
- Cheese culture
- Salt
- Enzymes
- Annatto (if colored)
- Powdered cellulose
- Knorr spice mix
- Dehydrated vegetables
- Green chili peppers
- Tomatoes
- Onions
- Jalapeno peppers
- Garlic
- Lactose
- Dehydrated cheddar cheese
- Milk
- Cheese cultures
- Salt
- Enzymes
- Salt
- Hydrogenated corn protein
- Whey
- Partially hydrogenated cottonseed and soybean oils
- Butter
- Cream
- Salt
- Autolyzed yeast extract
- Paprika
- Buttermilk
- Disodium phosphate
- Spices
- Cilantro
- Natural flavors
- Yellow #5 & #6
- Gum
- Cayenne pepper
- Potassium sorbate and sodium benzoate to preserve freshness
- Wheat
Зная состав, сможет кто-нибудь сообразить чего это я наелся в обеденный перерыв?
Разумеется, идея разбирать еду на части не нова. Всё сделано до нас. Человек разобрал булочку с начинкой, написал об этом книгу и живёт, как сыр в масле катаясь, на водных лыжах за моторной лодкой гоняет, за верёвку держась, вдоль курортных побережий. Гонорар проматывает. Не потому что такой выдающийся ум, а потому, что фантазия есть новое делать, а не старое по столу размазывать.