?

Log in

Badula

Previous Entry Share Next Entry
12:42 am: Дизельно-гусеничное

You always wanted to be a night photographer but never found a good reason to become one? Here you have five:

  • Big wow-factor. Your non-photographing friends will praise your 10 minutes star trails exposure and consider a random moving car lights a great photographic idea. Very likely they will ask you for prints or at least to send them the photos. Stories about your alone night walks with a camera will create an adventurous legend surrounding you.
  • You will become a part or world’s elite - night photographers are a very small part of the photo-snapping world.
  • Each properly exposed frame is worth keeping and sharing - most likely there’s no similar taken (see above).
  • Your passion gives you a good reason to
    • ask a close friend for a late night walk
    • leave home in the evening.

Ничего нового, разумеется. Фотограф — тоже человек и как человека, ничего кроме гордыни и секса его не движет, не побуждает, не удовлетворяет, не направляет. Ну кто бы мог предположить?

На другой руке, когда они говорят overland, понимать нужно буквально. Дорог нет. Транспортное средство движется по не тронутой корявыми человеческими руками поверхности планеты. Кто не пристегнулся, у того будет и голова разбита, будут и просто синяки. Конечно-конечно, загаженный вдоль и поперёк Rubicon Trail, которым так гордятся гомункулусы государства США, даёт возможность не только посмотреть на смятые пластиковые стаканы с логотипами фастфудных организаций, но и помять свой джип и даже врубить таки low gearing.

Спать. Спать — не листья коки жевать.



Powered by LiveJournal.com